Pozdravljeni na spletni strani Založbe Iskanja

Vodstvo boginj

orakeljske karte

Doreen Virtue

  • Koda: 052
  • EAN:

Boginje so močna in ljubeča angelska bitja, ki vam želijo pomagati na vseh področjih življenja. V kompletu je 44 orakeljskih kart in knjižica z navodili ter razširjenimi opisi kart. Ne glede na to, ali ste začetnik ali že izkušen bralec kart, moški ali ženska, boste ugotovili, da delo z boginjami v vaše življenje prinaša božansko čarobnost.

Celoten opis
Avtor Doreen Virtue
ISBN 978-961-6058-49-0
Datum izida avgust 2007
Format 10,5 x 14cm
Teža 270g
Strani knjižica in 44 kart
Vezava trda škatlica
Prevod Bojana Pavlič
  • Redna cena
  • 19,90
  • Članska cena
  • 15,90
Opis izdelka

Z delom z boginjami zdravite in dajete moč svoji notranji ženski modrosti - ta je prisotna v vsakem moškem in vsaki ženski. Naj se boginje prebudijo in prinesejo na svet žensko energijo uravnoteženja, moči intuicije in negovanja. Boginje so starodaven vidik duhovnosti in religij, ki združujejo žensko naravo Stvarnika. So močna in ljubeča angelska bitja, ki vam želijo pomagati.
 
Vodstvo boginj orakeljske karte vam bodo pomagale dobiti točen vpogled zase in za druge. Orakeljske karte so starodavno, skozi čas preizkušeno orodje, ki vam dovoljuje videti v prihodnost. Temeljijo na zakonu magnetne privlačnosti, po katerem pritegnejo trenutne misli in prepričanja neke osebe. Omogočajo vpogled, v katero smer bodo šli vaši odnosi, kariera, finance, zdravje in druga področja.
 
Ni potrebno, da ste posebej izšolani ali nadarjeni, da prikličete boginje na pomoč ali za zdravljenje. Pridejo k vsakomur, ki jih iskreno pokliče. Na zahodu je Marija, Mati božja nedvomno največja boginja, ta komplet pa vas bo seznanil tudi z boginjami iz drugih religij in kultur (grške, rimske, majevske, keltske, afriške, krščanske, tibetanske in budistične tradicije).
 
Naj vas boginje presenetijo s svojo bližino ter kreativnostjo in kmalu boste začutili in uživali njihovo ljubečo prisotnost.