Pozdravljeni na spletni strani Založbe Iskanja

Sestavljanje

Robert Kuder

  • Koda: 082
  • EAN:

Robert doživeto in iskreno opisuje svojo življenjsko pot. Že od rane mladosti je čutil, kot da mu manjka del sebe, kot da ne pripada v celoti, kot da to ni cel on. Iskal se je tako, da je vstopal v različne religije od mormonov pa do skupnosti Hare Krišna. Iskal se je po vsem svetu, od Brazilije do Indije. Dokler mu ni oče nekega dne, ko je bil že sredi štiridesetih, zastavil usodnega vprašanja: "Bi naredil test DNK, da vidiva, ali si res moj?"

Celoten opis
Avtor Rober Kuder
ISBN 978-961-6058-704
Datum izida junij 2022
Format 14,5 x 20,5cm
Teža 330g
Strani 294
Vezava mehka
Založba Iskanja
Predgovor dr. Lucija Čevnik
  • Redna cena
  • 20,00
  • Članska cena
  • 16,00
Opis izdelka

Če ne veš, kdo si, te praznina, ki jo čutiš v sebi, preganja k iskanju izgubljene identitete. To je kot žgoče prekletstvo, agonija brez konca in nesluten blagoslov hkrati. Je iskanje svetega grala, pustolovščina, kjer se pojavljajo razne iluzije in skrite pasti, ki te odpeljejo daleč stran od bistva. Celo tako daleč, da se lahko tudi na tej poti izgubiš in pozabiš, kaj sploh iščeš in od česa bežiš.

Zgodba je večplastna in lahko bi rekli, da je preplet različnih žanrov. Lahko jo preprosto berete kot avtobiografijo Roberta Kudra. Ker je prepletena z bogatim opisom dežel, kultur, običajev, ki jih je pisatelj na poti lastnega samoiskanja obiskal, je zgodba zanimiva tudi za popotnike ali ljubitelje potopisov. Knjigo pa vsekakor lahko berete tudi kot razburljivo detektivko. Dogajanje se začne precej vsakdanje, običajno. Bralec pa se naenkrat znajde pred neverjetnim preobratom, ki mu sledi dramatično vzdušje negotovosti in iskanja novih poti ter rešitev. Gre za napeto zbiranje informacij, skritih detajlov, začinjenih z neverjetnimi naključji.

Dr. Lucija Čevnik

O avtorju

Robert Kuder, svetovni popotnik, duhovni iskalec, medij, se je rodil leta 1968 v Parizu. Večino svojega življenja je preživel v tujini: v Franciji, na Hrvaškem, v Braziliji, Indiji ... zdaj pa z družino živi v Savinjski dolini.

Ko se je naposled začel odmotavati klobčič družinskih skrivnosti in z željo, da bi svoje izkušnje delil z drugimi, je leta 2018 v samozaložbi izdal svojo prvo knjigo Potovanje Ljubezni. Po štirih letih intenzivnega dela in raziskovanja je končno tu pred vami njegova celotna odiseja knjiga Sestavljanje.