Pozdravljeni na spletni strani Založbe Iskanja

Še vedno verjamem

Popotovanja od Jesenic do Singapurja založba Maks Viktor

TRENUTNO NI NA ZALOGI Ahmed Pašić

  • Koda: 155
  • EAN:

DOBRODELNA KNJIGA

Dr. Ahmed Pašić, diplomiran komunikolog, magister politologije in doktor socialne antropologije je širši javnosti postal znan s pobudo "Ejga - za lepše Jesenice", s katero je skupaj s prijatelji organiziral preko 60 prostovoljskih akcij ter več humanitarnih akcij. S svojim delom je pritegnil več tisoč podpornikov in več kot 100 neposrednih udeležencev akcij ter drugih podpornikov. Z aktivnim državljanstvom si je prislužil nominacijo za osebnost leta, izjemno osebnost leta in posebno priznanje v akciji Naj prostovoljec leta 2013.

Trenutno živi in dela v Singapurju.

KER GRE CELOTEN IZKUPIČEK OD PRODAJE V DOBRODELNE NAMENE, ZA TO KNJIGO NE VELJA ČLANSKI POPUST.

Celoten opis
Avtor Ahmed Pašić
ISBN 9789619410325
Datum izida 2017
Format 14 x 20,5cm
Teža 320g
Strani 244
Vezava mehka
Založba Založba Maks Viktor
Opis izdelka

"Pred vami je knjiga, ki je zbirka mojih kolumn v Dnevniku in Delu, nekaj pa je tudi mojih objav v družabnih omrežij. Rdeča nit teh besedil je dokaj enostavna: spodbujati pozitivno energijo. Knjiga je namenjena vsem nam, saj moramo spodbujati solidarnost med ljudmi in spoštovanje na vseh nivojih. Edino, tako nam lahko uspe kot družbi. Solidarnost in spoštovanje se ne sme končati pri ljudeh. Spoštovati je treba tudi okolje in vsa živa bitja v njem. Menim, da se vse preveč ukvarjamo z drugimi ljudmi in nepomembnimi stvarmi, pri tem pa na žalost (zavestno) pozabljamo na sebe in mnogi se zbudijo šele, ko je že prepozno. Med nami je več je dobrih, kakor slabih ljudi, samo da njihovih zgodb ne izpostavljamo dovolj dobro. Še vedno verjamem, da na ta način lahko ustvarimo boljšo skupnost.

Verjetnost, da se rodimo, je 1:400 trilijonov. Zato bodimo hvaležni in Izkoristimo ta čudež življenja in ga obogatimo s smehom in dobrimi dejanji."

Dr. Ahmed Pašić