Pozdravljeni na spletni strani Založbe Iskanja

Pet mitov o zdravljenju

Zakaj ljudje ne ozdravijo in kako bi lahko

Caroline Myss

  • Koda: 056
  • EAN:

V knjigi Pet mitov o zdravljenju se Caroline Myss, doktorica filozofskih znanosti, posveti temu, zakaj sploh zbolimo in zakaj se, kljub naši želji ali zdravemu življenju, ne pozdravimo. V drugem delu knjige poda odgovore, kako lahko zdravje dosežemo in ohranimo.

Celoten opis
Avtor Caroline Myss
ISBN 978-961-6058-45-2
Datum izida junij 2008
Format 23 x 15cm
Teža 501g
Strani 232
Vezava mehka
Prevod Andželka Ani Korošec
  • Redna cena
  • 22,00
  • Članska cena
  • 15,00
Opis izdelka

S pisanjem te knjige je Caroline Myss želela ponuditi nov pogled na zdravje, še posebej na to, zakaj ne ozdravimo in kako bi lahko. Izkušnje pri zdravljenju so jo prepričale, da se ljudje pogosto ne pozdravijo zato, ker verjamejo v enega od petih mitov o zdravljenju in govorijo jezik 'ranologije'. S študijem in bogatimi izkušnjami je odkrila vzporednice med krščanskimi zakramenti, čakrami in sefirami drevesa življenja ter jih uspešno vključila v svoje delo.

Ne glede na to, ali je bolezen duhovna kriza ali posledica drugih dejavnikov, je v človekovi naravi, da išče sredstva za zdravljenje. Ko začnemo spoznavati, kako močna je energija – da je absolutno bistvo življenja, ne pa le mera za vitalnost –, bomo odkrili svojo moč. Naše biografije so v veliki meri naše biologije.

To je knjiga za vse, ne samo za bolne. To je knjiga, ki pove, kako se pozdraviti, kako zdravje ohraniti, kako živeti, da ne bi zboleli, kako izboljšati življenje in kako ga spremeniti, če vodi v smer, ki ni prava.

Svojim duhovnim potrebam moramo zadostiti, če želimo, da uspeva naše telo. Avtorica nas popelje po poti, ki vodi do simbolnega dojemanja in uvida. Delo s simbolnim vidom je ena od največjih veščin, ki jo lahko razvijemo. S simbolnim uvidom lahko odkrijete, kam ste vložili svojo osebno energijo, zagledate širši in ne le dobesedni smisel življenjskih preizkušenj ter ugotovite, kako se vse skupaj združuje v vašem zdravju.

Medtem ko se spreminjamo na znotraj, se spreminja tudi naše zunanje življenje. Potovanje samo-raziskovanja se je mogoče že začelo, ne da bi vedeli. Znakov ni težko prepoznati, potem ko vemo, kaj iskati. Namen knjige je, da pomaga poiskati nove načine za določanje pomena bolezni in drugih življenjskih preizkušenj, z upanjem, da se boste s to knjigo lahko pomaknili globlje v svoje skrivnosti. Več o Caroline Myss in njenem delu lahko preberete na www.myss.com