Pozdravljeni na spletni strani Založbe Iskanja

Življenjski namen - karte

Doreen Virtue

  • Koda: 122
  • EAN:

Te karte vam lahko odstrejo pomembna spoznanja o vašem življenjskem namenu, kadar potrebujete odgovore zase, za svoje bližnje ali za stranke. 

Celoten opis
Avtor Doreen Virtue
ISBN 978-80-7370-212-0
Format 14 x 10,5cm
Teža 310g
Strani knjižica in 44 kart
Vezava trda škatlica
Prevod Metka Lebar
Založba Synergie
  • Redna cena
  • 19,90
  • Članska cena
  • 15,90
Opis izdelka

Preden ste se rodili, ste delali s svojimi angeli in določili svoje življenjsko poslanstvo, da bi pomagali drugim in bili čustveno nagrajeni. Ta komplet kart vam bo omogočil, da izvedete natančno in zaupanja vredno branje in raziščete svoj življenjski namen. Vsaka od štiriinštiridesetih lepo ilustriranih kart vsebuje svetlečo angelsko sporočilo na to temo.

V priloženi knjižici lahko najdete splošne pomene kart in razširjene podrobnosti, ki o vaši karieri in duhovni poti lahko ponudijo več jasnosti. Ne glede na to, ali iščete odgovore zase ali za svoje najdražje in stranke, lahko s temi kartami dobite dragocen vpogled. Angeli z veseljem vodijo vsak vidik vašega življenjskega namena!

Te karte bodo vaš spremljevalec, ki bo rasel z odkrivanjem novih pomenov v vašem življenju. Z njimi osvetljujete svojega pravega duha.

ISKRENO OPOZORILO

Žal sokupci poročali, da so včasih karte zlepljene.  Če je tako tudi v vašem primeru, jih samo pustite na zraku 2-3 dni ali na radiatorju za 2-3 ure, da se pozlata presuši. Navadno potem ni problemov. V primeru, da se karte tudi potem ne bi dale ločiti, nas prosim obvestite in vam pošljemo drug izvod ali vrnemo kupnino. Hvala za razumevanje in oprostite za nevšečnost.