Pozdravljeni na spletni strani Založbe Iskanja

Čiščenje nereda in feng šui

RAZPRODANO

Karen Kingston

  • Koda: 062
  • EAN:

Čiščenje nereda vam lahko korenito preoblikuje življenje. Karen Kingston, svetovalka za feng šui in čiščenje prostora, pojasnjuje, da je navlaka zastala energija, ki ima dolgoročne duševne, telesne, čustvene in duhovne posledice.Čiščenje nereda vam lahko korenito preoblikuje življenje. Karen Kingston, svetovalka za feng šui in čiščenje prostora, pojasnjuje, da je navlaka zastala energija, ki ima dolgoročne duševne, telesne, čustvene in duhovne posledice.

RAZPRODANO

Celoten opis
Avtor Karen Kingston
ISBN 978-961-6058-48-3
Datum izida marec 2010
Format 12,5 x 18cm
Strani 204
Vezava broširano
Prevod Janez Lavtižar in Bojana Pavlič
Opis izdelka

Nered, ne glede na to, ali je zelo očiten ali prefinjeno skrit, vpliva na ljudi, ki v njem ali z njim živijo. Nered so stvari, ki jih ne uporabljamo ali ne maramo; stvari, ki so neorganizirane ali neurejene; preveč stvari v premajhnem prostoru; karkoli nedokončanega. Vsi zelo dobro poznamo čudoviti občutek, ko končno opravimo nekaj, kar nas je že dolgo čakalo in na nas pritiskalo. Nered obremenjuje. Pospravljeno stanovanje ali delovni prostor še ne pomeni, da v njem ni nereda in navlake. V knjigi lahko preberemo, kam nas pripeljejo misli kot so: 'To pospravim za vsak slučaj', 'Čez pet let vse prav pride', 'Temu se posvetim, ko bo več časa, do takrat pa naj ostane tu'. Te misli razkrivajo zavest revščine v nas in ne zavest bogastva in zaupanja.
Avtorica se posveti še čiščenju telesa, seveda tudi neredu in navlaki ljudi, ki nas obkrožajo. Pokaže nam, kako nered sploh prepoznamo, kako se ga lotimo in kako lahko brez nereda tudi ostanemo. Posebno vprašanje je čustvena, mentalna in duhovna navlaka. Njeni nasveti so jasni in nedvoumni, temeljijo na izkušnjah in znanju - če jih upoštevamo, lahko dosežemo prav zavidljive rezultate. Gre za knjigo, ki je premaknila tudi najbolj trdovratne neredoholike.
Ves nered in vsi odvečni predmeti nas dušijo in ovirajo pretok energije ter nas obremenjujejo - tudi tisti skrbno spravljeni članki ali recepti, ki že leta čakajo, da jih preberete in uporabite. Prav vsa navlaka jemlje dragoceni prostor in pritiska na misli ter vpliva na življenje. Najhuje je, kadar se tega ne zavedamo in se mogoče navlake celo oklepamo, v resnici pa si želimo nekaj povsem drugega. V knjigi je krasno napisano in razloženo, kako v svojem življenju sprostimo prostor za manj obremenjeno življenje in ustvarimo možnost za vplive, ki si jih želimo.
V dopolnjeni izdaji je dodano poglavje o časovni navlaki, ki je v sodobni družbi še posebej pereča.