Iskanja d.o.o. Ljubljana
Merčnikova ulica 9
1000 Ljubljana
tel./fax: (01) 425 51 57
e-naslov: iskanja@siol.net
 
Predstavitev knjig | Knjižni klub Iskanja | Naročilo knjig | Prodajni pogoji
Sporočilca | Kje smo? | Na začetek

Knjižni klub Iskanja

Pridružite se nam!

Članstvo v Klubu ISKANJA (v nadaljevanju klub) je brez obveznosti. Član kluba lahko postane fizična oseba, ki opravi nakup iz programa založbe Iskanja. Članstvo preneha na željo člana takoj, ko le-ta pisno obvesti založbo o svojem izstopu. Namen kluba je bralcem in bralkam knjižnega programa založbe ISKANJA zagotoviti možnost ugodnejšega nakupa. Vsi, ki želite postati člani, nam to sporočite ali pa pri konkretnem naročilu na spletni strani označite, da se želite včlaniti.

Članstvo članom kluba zagotavlja 20% popust na redne maloprodajne cene. Možna odstopanja so le v primeru prednaročniških ali promocijskih akcij.

Upravitelj kluba Iskanja d.o.o. Ljubljana je zavezan spoštovati Zakon o varstvu potrošnikov, Zakon o varovanju podatkov ter Zakon o enotni ceni knjige. Po Zakonu o enotni ceni knjige založbe ne smejo obračunavati popustov 6 mesecev po izidu knjižnega naslova.

Član kluba dovoljuje hranitev in uporabo njegovega naslova za obveščanje o novostih in delovanju založbe Iskanja.

Klub se zavezuje, da bo svoje člane vsaj enkrat letno obveščal o izdajah založbe Iskanja in ostalih aktivnostih založbe ter nudil možnost ugodnejšega nakupa založniškega programa Iskanja.

Pri nakupih prek spletnih strani tudi za člane kluba veljajo prodajni pogoji.

Člani kluba pri naročanju označijo okence za članstvo, da se jim bo popust lahko obračunal. Za včlanitev v klub brez nakupa je potrebno izpolniti Obrazec za včlanitev.