Iskanja d.o.o. Ljubljana
Merčnikova ulica 9
1000 Ljubljana
tel./fax: (01) 425 51 57
e-naslov: iskanja@siol.net
 
Predstavitev knjig | Knjižni klub Iskanja | Naročilo knjig | Prodajni pogoji
Sporočilca | Kje smo? | Na začetek

ISBN 961-6058-19-3
13,5 x 19,3 cm
271 strani
mehka vezava
Datum izida: oktober 1999
Prevod: Ani Andželka Korošec

Karen Kingston:
USTVARJANJE SVETEGA PROSTORA IN FENG ŠUI Spoznajte umetnost čiščenja prostora in vnesite novo energijo v svoje življenje

R A Z P R O D A N O ! ! !

Ste že kdaj vstopili v prostor, stanovanje ali hišo in začutili, da bi v njem lahko živeli in ste si tega celo zaželeli?

Ali se dogaja, da ljudje ob vstopu v vaše stanovanje vzklikajo od navdušenja nad vzdušjem, ki ste ga ustvarili?

Ste razvili svojo občutljivost do te mere, da ste ob vstopu v neki prostor začutili vzdušje in vedeli, da se je v njem pred kratkim odvil prepir?

Lahko prostoru, v katerem bivate, rečete dom? Kakšen odnos imate do svojega doma? Želite ta odnos spremeniti ali ga še okrepiti?

V izjemno uporabnem priročniku nas Karen Kingston korak za korakom vodi po postopkih in metodah čiščenja prostora, ki je posebna veja feng šuija

Vsa navlaka, vsi odvečni predmeti in negativna čustva preteklih dogodkov nas dušijo ter zavirajo pretok energije. Hkrati zapolnjujejo prostor, tako da se ne more v življenju dogoditi nič novega.

Pomembno je vedeti, da pospravljeno stanovanje še ne pomeni, da je to stanovanje brez nereda in navlake. Pomislite na obleke, pokvarjene predmete, polomljene predmete in druge stvari, ki jih niste uporabljali že več kot dve leti. Pomislite na svojo klet, prostor na omarah, za vrati, v predalih, v adresarju, v avtomobilu...

Karen Kingston nam pokaže, kako naj dom po čiščenju prostora znova napolnimo s pomočjo ljubezni, namere in svetlobe ter v svoje življenje vnesemo več svetosti.

<< nazaj